Iets voor jou?

<< “You never, ever, ever, ever… EVER gonna learn music in a music school” –
Scott Henderson, opening VGS 2010 >>

“Wat is een goede leraar/ coach voor mij? ” – dat is een belangrijke vraag. Hoe goed je leraar ook is, je leert echt muziek te maken door veel te luisteren, solo’s uit te schrijven en veel op het podium te staan. Een goede leraar kan je proces uiteraard wel versnellen, wat betreft creativiteit, theorie op je instrument toepassen, uitleg, bewustwording en manier van studeren. Het gaat dus niet alleen om WAT je speelt, maar ook HOE je het speelt.

Er staan diverse interviews van leerlingen en oud-leerlingen op deze site.

“I’d wanna to be a comedian, but I realise I got more laughs with my playing” – Bruce Formann on guitarwank

Ik ben meer coach dan leraar: jij gaat je eigen weg en ik loop met je mee. Ik vind het belangrijk dat er een goede klik is tussen ons – gitaar leren spelen kost je namelijk tijd, energie, wellicht ook een beetje frustratie en geld. Ik wil ook weten wat je wilt leren, als je besluit bij mij les te nemen. Ik heb geen zogenaamde “dubbele agenda” – het allerbelangrijkste is dat jij een voor jou goede leraar of  lerares vindt.

Ik geef naast gitaarles ook theorie- en solfège les en bandcoaching.