Iets voor jou?

<< “You never, ever, ever, ever… EVER gonna learn music in a music school” –
Scott Henderson, opening VGS 2010 >>

“Wat is een goede leraar/ coach voor mij? ” – dat is een belangrijke vraag. Hoe goed je leraar ook is, je leert echt muziek te maken door te luisteren, solo’s uit te schrijven en veel op het podium te staan. Een leraar kan je proces wel versnellen, wat betreft creativiteit, theorie op je instrument toepassen, uitleg, bewustwording en manier van studeren. Maar het hele ‘art’ deel blijft toch jouw persoonlijke keuze en verantwoordelijkheid.

Ik ben meer coach dan leraar. Ik bedoel dit hiermee: jij loopt je eigen pad en ik loop met je mee, maar laat jou beslissen en ervaren. Ik vind het belangrijk dat er een goede klik is tussen ons, je gaat er namelijk tijd, energie, frustratie en geld in stoppen. In een proefles hoop ik hierachter te komen. Ik wil ook weten wat je wilt leren, als je besluit bij mij les te nemen. Ik heb geen zogenaamde “dubbele agenda” – het allerbelangrijkste is dat jij een voor jou goede leraar of  lerares vindt.

Ik geef naast gitaarles ook theorie- en solfège les en bandcoaching.

 

Adres & contact:

Koningin Julianaweg 160
2691 GH ‘s Gravenzande
info@vinniesgittarschool.nl
06-43051960