Vincent Janse

Ik heb veel plezier in het lesgeven, en wil  op deze plek mijn (oud-) leerlingen bedanken voor hun enthousiasme.Ik zie mensen vooruit gaan, bewuster worden en ook worstelen – het is mooi om dat intensieve proces te volgen. Naast het lesgeven, treed ik veel op en speel ik dagelijks gitaar – dit  is voor  mij een goed evenwicht.

Mijn eigen interesse en ervaring ligt binnen de rock-, blues- en fusionmuziek (Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Jeff Beck, Scott Henderson, Bob Marley, AC/DC en Gary Moore). Vooral geimproviseerde gitaarmuziek dus. Klik hier voor een audio-opname met Scott Henderson (over All Blues van Miles Davis).

OPLEIDING
Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de jazz-afdeling van het Rotterdams conservatorium (Codarts). De vooropleiding heb ik gedaan aan het conservatorium in Zwolle. Sinsdien heb ik enkele lessen gevolgd bij inspirerende muzikanten als Scott Henderson (USA), Kenny Werner (USA), Peter Tiehuis, Henk Sprenger, Kris Goessens en Peter de Paepe (B). Hans Voogt heeft me destijds voorbereid op het conservatorium. Nu volg ik mijn eigen pad en voel me prettig in het thuis oefenen en met veel lol en liefde die gitaarhals te ontdekken.

Voor meer info over mezelf, zie www.vincentjanse.nl

 

Adres & contact:

Koningin Julianaweg 160
2691 GH ‘s Gravenzande
info@vinniesgittarschool.nl
06-43051960