NIEUW – VGMasterclass:

Elke woensdagavond in april (20-21:30u) geef ik een Masterclass, over interessante onderwerpen voor alle muzikanten, voor alle genres.
Woe 1 april: Hoe studeer ik effectief?
Woe 8 april: Songwriting (samen met Elmer van der Spek – HKU student Music & Technology)
Woe 15 april: Effortless Mastery “Liberating the master musician inside”
Woe 22 april: Creativiteit
Woe 29 april: TBA
Voor deelname email naar: info@vinniesgittarschool.nl

Hallo, ik ben Vincent Janse, gitarist en gitaarcoach.

Met mijn school, Vinnie’s Gittar School, help ik je een betere muzikant te worden, via gitaarles (ook online), solfege/theorie cursus en bandcoaching.

Check het VGS-YouTube kanaal voor filmpjes en testimonials van (oud-)leerlingen.

Silogo-GSNL_lid-compact-txtwit_voor_donkere_agnds 2015 ben ik aangesloten bij Gitaarschool Nederland, een landelijk collectief voor vakmanschap en kwalitatief goed gitaaronderwijs.

VGS is een inspirerende ontmoetingsplek voor muzikanten, of je nu net begint of al jaren op het podium staat. Ik heb sinds 2010 veel leerlingen begeleid naar diverse conservatoria en beroepsopleidingen. Elk jaar in juni organiseren we Vinnie’s Gittar Day, dat in 2020 vanwege het 10 jarig bestaan een 2 daags festival wordt. Daarnaast organiseer ik online masterclassses.

De Amerikaanse meestergitarist Scott Henderson heeft mijn school in februari 2010 geopend en is sindsdien een aantal keer langsgeweest. Hij zei dit over mijn manier van lesgeven:

“…Vinnie has been at many of my clinics, and if anybody understands the concepts that I talk about, this guy knows everything there is to know about what my teaching concepts are. I’m sure he’s teaching you guys from the methods he’s learned from me… So if you have any question about anything we did today, Vinnie will be able to easily guide you in the right direction “

Hier vind je de tarieven van mijn lessen.

Je vindt hier veel info over mijn school; de filosofie van VGS, tarieven en lesvoorwaarden en audio-opnames. Ik hoop dat je je hiermee een zo duidelijk mogelijk beeld kunt vormen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je me bereiken via info@vinniesgittarschool.nl.

Muzikale groet,
Vincent Janse

“.. as musicians/ healers, it’s our destiny to conduct an inward search, and to document it with our music so that others may benefit..”
Kenny Werner, Effortless Mastery